روایتی مستند از تشکیلات مخفی حزب توده ایران | کتاب «سایۀ سرخ» به نمایشگاه سی و ششم رسید رمان‌های محبوب اورسن ولز و کاترین هپبورن ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی بزرگداشتی برای هنرمندی که صداقت و عشق به مردم، بخش جدایی‌ناپذیر از هنر اوست افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان تصویری از ریشه‌های نور در اقیانوس ژرف عرفان | نگاهی به نمایشگاه نقاشی و حجم در نگارخانه آسمان مشهد ادای دین هنرمندان مشهدی به شهید جمهور | درباره یک هم آفرینی هنری به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی نصرالله مدقالچی در آستانه جراحی | آماده‌سازی برای دوبله فصل جدید «آن‌شرلی» فعالیت «تلویزیون اینترنتی همشهری» بدون مجوز! همکاری مهران احمدی، امین حیایی، هادی کاظمی و مهران مدیری در فیلم سینمایی زالو شیوا ارسطویی، نویسنده و شاعر، به خانه ابدی بدرقه شد «شاهنامه»، کتاب راهنمای حکومت داری | درباره کتاب «استقبال از شاهنامه در سده‌های میانه به سانِ آینه پادشاهان» برگزاری یازدهمین دوره کنگره شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کارگردان فیلم پدرخوانده، یک هتل سینمایی راه انداخت تجربه‌گرایی در هنر | گفت‌و‌گو با احسان عظیمی‌مجاور، هنرمند ایرانی درباره فیلم «انفجار در قطار گلوله‌ای»، اکشن نفس‌گیر ژاپنی که نتفلیکس را تکان داد «شب‌های برره» محبوب‌ترین سریال ایرانی در سایت جهانی
سرخط خبرها

اعتکاف دهه هشتادی‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد | مشق مومنانه

  • کد خبر: ۱۵۹۹۸۸
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
اعتکاف دهه هشتادی‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد | مشق مومنانه
دانشگاه فردوسی مشهد میزبان ۴۰۰ دانش آموز است که برای برگزاری مراسم اعتکاف در مسجد الزهرا (س) دانشگاه حضور یافته اند.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، مراسمی که طلاب علوم دینی مجموعه فرهنگی تربیتی «سابقون» به عنوان برگزارکنندگان مراسم اعتکاف، تلاش کرده اند در کنار توجه به اقتضائات و شور و نشاط دانش آموزان، فضایی معنوی را برای استفاده هر چه بهتر از روزهای ماه رمضان برای آنها فراهم آورند و خاطره ای معنوی را برای سالهای آینده زندگی آنها رقم بزنند. محوریت برنامه های فرهنگی تربیتی این مراسم، حضور برخی از سخنرانان است که با توجه به توانمندی های خود در زمینه ارتباط با نسل نوجوان و درک صحیح از نیازهای آنان، تلاش می کنند ملزومات دینی و آنچه را که نیاز است یک نوجوان دهه هشتادی درباره آن بداند را به آنها یادآوری می کنند.

حضور افرادی نظیر حجج اسلام نظافت، ابویسانی، راجی، داودی نژاد و ... توانسته است به خوبی این هدف را برآورده کند. از سوی دیگر، سخنرانان دیگری از جمله سردار احمدیان، حاج حسین یکتا و ... نیز در این مراسم حاضر شدند و با بیان نکاتی درباره مسائل روز و تحولاتی که در زمینه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در جریان است، برخی از پرسش های دانش آموزان را پسخگو باشند.

علاوه بر برنامه های سخنرانی و پرسش و پاسخ، سرگرمی های متفاوتی نیز در کنار این مراسم پیش بینی شده است تا فضای معنوی، خالی از شور و نشاط دوران نوجوانی نباشد. در کنار این برنامه ها، مسئولان دانشگاه فردوسی و از جمله دکتر «احد ضابط» رئیس دانشگاه فردوسی هم در جمع این دانش آموزان حاضر شدند تا علاوه بر به جا آوردن رسم میزبانی، نکاتی را نیز به دانش آموزانی که قرار است در آینده ای نزدیک بر صندلی های همین دانشگاه تکیه بزنند را یادآوری کنند.

دکتر ضابط اعتقاد دارد که برگزاری اینگونه مراسم در فضای دانشگاه، موجب می شود تا مقدمات حضور آنها در دانشگاه ها با یک فضای معنوی پیوند داشته باشد و همین خاطره خوب معنوی، در ادامه مسیر تحصیل آنها در دانشگاه نیز موثر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->